La Fundació Caixa Castelló s’uneix a la Campanya de Recollida de Llibres per a la biblioteca de Castell de Cabres amb #Repoblem

 

La Fundació Caixa Castelló s’ha sumat a la Campanya de Recollida de Llibres Infantils per a la biblioteca de Castell de Cabres com a part del programa Repoblem de la Diputació contra la despoblació de l’interior de Castelló. El Govern Provincial impulsa la iniciativa ‘100 llibres per xiquet’ per a dotar a la biblioteca que estan creant els propis veïns del poble més xicotet de la província de llibres infantils. Una petició que li va formular l’alcaldessa del poble al president de la Diputació en una de les seues visites.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, i el gerent de la Fundació Caixa Castelló, Alberto Armijo, han formalitzat aquesta donació de 100 llibres infantils que la Diputació portarà a Castell de Cabres al costat de les desenes d’exemplars que els castellonencs estan donant.

“Agraïm la donació de la Fundació, que aporta el seu granet d’arena a aquesta gran iniciativa per portar la literatura infantil a Castell de Cabres, per sumar esforços al costat dels seus veïns que són els vertaders artífexs que el poble més xicotet de Castelló compte amb una biblioteca amb els seus fons infantils i juvenils”, ha assenyalat la diputada Vicente-Ruiz.

En aqueix sentit, la diputada ha recordat que “posem una vegada més de manifest que volem pobles vius, amb serveis, recursos i oportunitats per a majors i xiquets. Donant un llibre en el punt de recollida de la Diputació o en l’Ajuntament podem contribuir a regalar cultura i diversió. Un xicotet gest que significa molt per a tot un poble”.

Cal assenyalar que tots els interessats a participar en aquesta campanya poden dipositar llibres de literatura infantil i juvenil nous o usats en bon estat tant en el punt de recollida instal·lat a les portes de la Diputació com en el propi Ajuntament de Castell de Cabres.