CONCURS D’AJUDES

 Convocatòria d’Ajudes Fundación Caja Castellón y Caixabank per a Entitats sense ànim de lucre, per a projectes de caràcter assistencial

És una iniciativa dirigida a entitats socials sense ànim de lucre que desenvolupen projectes socials a la província de Castelló, àmbit territorial de Fundació Caixa Castelló.

S’han presentat 59 projectes, 39 dels quals han sigut secundats, optaven a una dotació econòmica d’entre 2.000 i 8.000 euros i han de desenvolupar-se durant l’exercici 2023.

En aquesta edició 2023 les línies prioritàries estan dirigides a la creació d’ocupació, fomentar el desenvolupament local i Millorar la qualitat de vida de persones en situació de desocupació, majors, persones amb discapacitat o un altre col·lectiu en risc d’exclusió social per qualsevol altre motiu.

Segons estableixen les bases de la convocatòria s’abonarà el 80% de la quantia en la transferència inicial després de la signatura del conveni, i el 20% restant, quan les entitats presenten la memòria final i certificació de despeses de l’activitat realitzada.

Suscríbete a nuestro newsletter

    Responsable de los datos: Fundación Caja Castellón | Finalidad: Responder a la solicitud de información o sugerencias realizadas | Legitimación: Tu consentimiento de forma expresa | Destinatario: No se cederán datos a Terceros | Derechos: Tienes derecho al acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y olvido, para más información accede a la política de privacidad.

    He leído y acepto la Política de Privacidad

    Suscribirse al newsletter