CONCURS D’AJUDES

 Convocatòria d’Ajudes Fundación Caja Castellón y Caixabank per a Entitats sense ànim de lucre, per a projectes de caràcter assistencial

Com en anys anteriors, dona principi la Convocatòria d’Acció Social 2023 de Fundació Caixa Castelló i CaixaBank, obrint el seu termini de presentació de sol·licituds hui, dimarts 7 de febrer, i finalitzarà el dia 28 de febrer. Es tracta d’una iniciativa dirigida a entitats socials sense ànim de lucre que desenvolupen projectes socials a la província de Castelló.

Les entitats seleccionades rebran una dotació econòmica d’entre 2.000 i 8.000 euros per a projectes que es desenvolupen durant l’exercici 2023. En les bases de la convocatòria està tota la informació necessària.

La presentació de les sol·licituds es realitza de manera online i el primer pas és inscriure’s en el següent enllaç, i seguir les indicacions que es rebran per correu electrònic.

Suscríbete a nuestro newsletter

    Responsable de los datos: Fundación Caja Castellón | Finalidad: Responder a la solicitud de información o sugerencias realizadas | Legitimación: Tu consentimiento de forma expresa | Destinatario: No se cederán datos a Terceros | Derechos: Tienes derecho al acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y olvido, para más información accede a la política de privacidad.

    He leído y acepto la Política de Privacidad

    Suscribirse al newsletter