Colònia Seidia. Benassal

Per a informació COLÒNIA 2021, premi aquí.

 

Centre mediambiental i d’oci de la Fundació Caixa Castelló en el que es realitzen al llarg de l’any dos programes diferenciats d’activitats: ESCOLA DE NATURA i COLÒNIA D’ESTIU.

Les nostres instal·lacions compten amb tots els serveis per a un màxim de 120 persones: menjador i cuina pròpia, habitacions i banys col·lectius, habitacions dobles per a professorat/monitors, aules i laboratoris, saló d’actes i pistes poliesportives.

L’Escola de Natura Seidia desenvolupa durant el curs escolar, de setembre a juny, un programa d’Educació Ambiental dirigit a centres educatius no universitaris.

Es realitza per a visites d’un dia i per a estades de 2 a 5 dies amb activitats en l’àmbit del bosc mediterrani i el medi rural; itineraris i tallers amb què es pretén despertar l’interès de l’alumnat pel coneixement de l’entorn i la seua problemàtica, motivar la seua participació activa en la protecció del medi, i possibilitar les relacions de convivència i el treball en equip.

Totes les activitats, en valencià i castellà, estan adaptades al nivell educatiu del grup i és el professorat qui tria les més convenients, d’acord amb l’equip docent de Seidia. Educadors ambientals i animadors socioculturals, compaginen itineraris d’interpretació, tallers en l’aula, i activitats lúdiques i educatives. L’alumnat disposa d’un quadern didàctic i del material necessari per a totes les activitats de tallers i oci.

La Colònia Seidia s’inicia quan acaba el curs escolar i és esperada durant tot l’any per moltes xiquetes i xiquets, ja que en este campament aventura viuen durant 8 dies una història que els endinsa en el medi natural i rural de la comarca de l’Alt Maestrat.

Dedicada a xiquetes, xiquets i jóvens d’entre 8 i 16 anys, de qualsevol part del món, la Colònia Seidia és un dels centres de la província amb major antiguitat i experiència dins de l’àmbit de l’oci i l’educació ambiental.

La seua ubicació privilegiada a Benassal i la idoneïtat de les seues instal·lacions, amb grans espais, la fan òptima per a l’exercici d’activitats en la naturalesa i la consecució dels seus objectius: convertir l’oci i temps lliure dels menors en un instrument per a l’enriquiment i desenvolupament personal, intel·lectual i afectiu.

Informació per a centres, descarregar aquí

Suscríbete a nuestro newsletter

    Responsable de los datos: Fundación Caja Castellón | Finalidad: Responder a la solicitud de información o sugerencias realizadas | Legitimación: Tu consentimiento de forma expresa | Destinatario: No se cederán datos a Terceros | Derechos: Tienes derecho al acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y olvido, para más información accede a la política de privacidad.

    He leído y acepto la Política de Privacidad

    Suscribirse al newsletter