Cicle “Cuencuentahucha”

Corral de Paper: “Caputxeta i una mica més”

Divendres, 8 de juny, 18:30 hores. Sala d’Actes de l’Edifici Cavallers (entrada per carrer Cervantes de Castelló). Accés lliure fins a completar aforament.

 

La companyia de teatre valenciana Corral de Paper arriba a la Fundació Caixa Castelló amb un dels clàssics de la literatura infantil més populars a través de l’obra dirigida per María Carrascosa en una versió de ‘Caputxeta’, absurda i eixelebrada. Aquest muntatge, titulat ‘Caputxeta Roja i una mica més’, és una divertida proposta per a espectadors a partir de 3 anys que, sense perdre l’essència del conte original, inculca els valors de l’ecologia i el respecte pels altres. El seu protagonista no és la xiqueta dolça i bona a la qual Charles Perrault va donar vida a l’escriure aquest conte en el segle XVII.

Caputxeta en aquesta obra, a diferència del que ens havien explicat, embruta el bosc i no respecta als animals. El llop, és un lladre vegetarià al que tots temen i el guardaboscs està molt estressat pel seu treball. Encara sort que l’avieta, que és una “experta ninja”, arribarà per a posar una mica d’ordre en aquest conte. Sense perdre l’essència del conte original, els personatges inculcaran als xiquets i xiquetes els valors de l’ecologia i el respecte pels altres.