Fundació Caixa Castelló, Ajuntament de Castelló i Diputació de Castelló becaran als 14 xiquets afectats pel tancament de l’Escola Infantil Sant Vicent Ferrer

 

José Quereda, president en funcions de la Fundació Caixa Castelló, mostra la seua satisfacció “per l’acord unànime adoptat perquè cap dels menors del programa d’assistència de la guarderia Sant Vicent Ferrer quede en desemparament”. A més expressa l’agraïment tant a l’Excma. Diputació Provincial com a l’Excm. Ajuntament de Castelló pel suport prestat per a poder arribar a aquesta resposta satisfactòria per a totes les parts.

La Junta del Patronat de la Fundació Caixa Castelló, reunida la vesprada del 2 de febrer, ha acordat que la Diputació de Castelló, la Fundació Caixa Castelló i l’Ajuntament de Castelló assumisquen a parts iguals, en un percentatge del 33% cadascuna, el cost de becar als 14 xiquets afectats pel tancament del Centre d’Educació infantil Sant Vicent Ferrer. Cal tenir en compte que la resta d’alumnes s’incorporaran al sistema públic d’escolarització amb normalitat en el curs 2018/2019.

Amb aquest compromís per part de les tres institucions castellonenques es dóna solució a totes les famílies de la ciutat que s’havien vist afectades per aquesta situació. Així, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha assegurat que “el compromís de l’Ajuntament des del minut zero ha sigut treballar per a oferir una eixida que beneficie a aquestes famílies i amb l’acord adoptat entre les tres institucions permetrà escolaritzar als menors afectats a les guarderies que cada família trie”.

Per la seua banda, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha assenyalat que “des del Govern Provincial treballem per la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs, i estem al costat dels que més ens necessiten. Amb la suma d’esforços de les tres institucions farem possible que les vides d’aquests xiquets i les dels seus pares caminen cap a un futur amb millors possibilitats i oportunitats”.

Castelló, 2 d’agost de 2018.