Alfred Remolar, alcalde de Betxí, clausura l’exposició “Espai-Tems” de Miquel Gozalbo en la Fundació Caixa Castelló

 

L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha visitat l’exposició “Espai-Temps” que la Fundació Caixa Castelló ha dedicat a l’artista del municipi Miquel Gozalbo a la Sala Sant Miquel de Castelló durant els dos últims mesos. Les seues escultures abstractes, consagrades enterament al metall, són riques en referències. En observar-les assalta a l’espectador el record de la peculiar atmosfera d’assossec del taller de l’artista en ple centre de Betxí a la comarca de la Plana Baixa de Castelló. Un lloc habitat per multitud de treballs de totes les grandàries.

Per a Remolar, ens trobem davant un artista de primer ordre, conegut per tots els veïns de Betxí: “l’exposició de Castelló és l’evidència que ens trobem davant un artista que domina la forma i la tècnica, i és motiu d’orgull per a Betxí. De fet, aquesta exposició serà mostrada de nou, la pròxima primavera, en el municipi gràcies a la col·laboració amb la Fundació”.

Leopoldo Monfort, gerent de la Fundació Caixa Castelló ha manifestat com “la Fundació Caixa Castelló manté vigent el seu compromís fundacional en fer costat als artistes del territori que han destacat en la seua trajectòria creativa, explorant, com en aquest cas, el llenguatge escultòric i comprometent la seua expressió amb la realitat”.

Per a l’artista Miquel Gozalbo aquesta exposició ha suposat un repte enorme en mostrar, per primera vegada a Castelló, obres de gran format que han plantejat a la Fundació la necessitat de resoldre nombrosos reptes tècnics.

La Fundació Caixa Castelló prepara en aquest moment la inauguració de la pròxima exposició “Relació Dual”, de l’artista Jorge Julve, d’Alcalá de Xivert, que tindrà lloc dissabte que ve, a les 19.30 hores.