Lliurament del Premi Fundació Caixa Castelló al XVI Concurs infantil de maquetes de l’A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Laura Godes ha sigut la guanyadora del XVI Concurs infantil de maquetes de Gaiata A.C. Gaiata 15 “Sequiol” en el qual han participat els escolars de Centres d’Educació de Primària, Secundària i Especial de Castelló amb la finalitat d’impulsar el coneixement entre els més joves dels requisits, significats i condicions que ha de reunir el monument que representa les Festes Fundacionals de Castelló.

Amb tal motiu la Fundació Caixa Castelló obsequia a Laura i tots els seus companys a passar un dia en la Colònia Seidia Benassal per a realitzar una ruta per l’entorn d’un dia. D’aquesta manera entraran en contacte amb el medi natural mitjançant activitats lúdiques i participatives que fomenten la creativitat i potencien l’autonomia, la convivència i el progrés personal a través de diferents dinàmiques com a jocs tradicionals i cooperatius, tallers creatius i mediambientals.

Professors, estudiants, familiars i representants de la A. de C. Gaiata 15 “Sequiol” van assistir el dijous, 21 de març de 2019, al Saló d’Actes de l’Edifici Hucha de la Fundació Caixa Castelló per a recollir l’acreditació que va fer lliurament Juan Antonio Llopis Nicolau, president de la Fundació Caixa Castelló.