Cicle “Cuencuentahucha” d’espectacles de teatre per a joves

Lambulante Cía.: “La Cine-Maleta ambulant”

Saló d’actes de l’Edifici Hucha, divendres, 5 d’abril de 2019, 18:30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament

 

Lambulante és una companyia de teatre amb Carmela Major i Pilar Beltrán, que inicia la seua trajectòria artística a València l’any 2014 amb afany de redescobrir autors i artistes que van fer avantguarda. Lambulante manté una presència continuada a València i en altres ciutats de l’estat, presentant les seues creacions en teatres i en espais no escènics.

La cinema-maleta ambulant és un espectacle de teatre d’ombres de caràcter clarament interdisciplinari que presenta una proposta emparentada amb el teatre i les arts plàstiques a través d’una cuidada posada en escena, amb la intervenció activa del públic assistent, que passa a formar part fonamental de l’espectacle.

La decidida aposta per aquest treball de recerca escènica va fer que formara part en 2017 del projecte I+D del Laboratori de creacions intermèdia de la Facultat de Belles arts de València.

L’atmosfera de la cinema-maleta es mou entre el circ, la fira i l’il·lusionisme, amb l’originalitat que el públic no solament es diverteix veient la funció sinó que a més, passa a ser part activa d’aquesta obra realitzant la seua pròpia silueta. El seu objectiu és acostar al gran públic un bri de l’obra de poetes i d’artistes que van fer i continuen fent avantguarda, aconseguint que l’espectador es divertisca i participe activament en la funció.