Premi Fundació Caixa  Castelló del Concurs de Maquetes de Gaiata ‘Ciutat de Castelló’-2022

 

198 alumnes d’Infantil, Primària i Secundària de 7 col·legis públics i concertats de la ciutat de Castelló han participat en el Concurs de Maquetes de Gaiata ‘Ciutat de Castelló’, promogut per la comissió de la gaiata 15, Sequiol.

Enguany, el vencedor absolut de l’edició ha sigut Sergio Tirado Roca, de tercer curs del CEIP Fadrell de Castelló amb la maqueta que portava per títol i que ha sigut la millor valorada pel jurat entre les 101 maquetes presentades.

Amb la finalitat de triar les millors maquetes, el jurat s’havia reunit prèviament en el Museu Etnològic de Castelló on la comissió de Sequiol ja havia disposat les maquetes per a la seua exposició al públic.

La maqueta guanyadora va rebre en la Sala d’actes de l’Edifici Hucha de la Fundació Caixa Castelló el regal per a tota la classe de l’alumne que ha sigut seleccionat amb el premi amb una estada en la Colònia Seidia, a Benassal. Propietat de Caixa Castelló és un dels equipaments amb major experiència dins de l’àmbit de l’oci i l’educació ambiental per a xiquets i joves de Castelló, amb una ubicació privilegiada, al costat del Paratge Natural Municipal del Rivet.