Cicle “Art, Innovació i Tecnologia”

Orquestra Barroca del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló i Pepa Cases: “Danses del Barroc Alemany”

Sala San Miguel, 18 de desembre, 20:00 hores.

Invitacions a arreplegar a la Casa Abadia de la Fundació Caixa Castelló o al telèfon 964 232 551

Activitat organitzada en col·laboració amb la Diputació de Castelló

 

L’Orquestra Barroca del Conservatori Superior de Castelló, sota la direcció d’Ángel Sampedro i Teresa Casanova, ofereix un concert dedicat a la música de dansa del Barroc alemany. En aquesta ocasió comptarà amb la intervenció de les coreografies creades especialment per a aquesta ocasió per Pepa Cases, la ballarina i coreògrafa castellonenca que segueix creant amb la seua companyia ‘A Tempo Dansa’ amb l’objectiu d’ampliar la dansa contemporània a tots els públics.

Els compositors triats per a l’ocasió són Philipp H. Erlebach, un dels primers músics encarregats d’introduir a Alemanya la suite de dansa francesa, seguint els cànons establits en la cort del Rei Sol en Versalles; el també alemany Georg P. Telemann, amb dos suites de danses, una dedicada als personatges de la commedia dell’arte italiana, i una altra dedicada a les nacions que formaven Europa; i, finalment, el venecià Tomaso Albinoni amb la seua suggeridora música per a orquestra de corda.