Els X Premis COPE Castelló reconeixen la labor mediambiental de Fundació Caixa Castelló

 

També es reconeix la labor d’entitats com Càritas, Creu Roja o Banc d’Aliments, la reconversió i nous productes solidaris creats per empreses com Marie Claire o Amazing UP, a la patronal ASCER per liderar les reivindicacions del sector ceràmic i adComunica en representació de tots els mitjans de comunicació pel seu paper durant la crisi sanitària.

El lliurament dels X Premis “COPE Castelló” se celebrarà el dimecres 29 de juliol a les 19.00 hores en el Saló Central del Real Casino Antic, aplicant tots els protocols i mesures de seguretat i distanciament social, en un acte reduït a premiats, autoritats i patrocinadors.

El jurat dels X Premis “COPE Castelló” ha estat format per la rectora de l’UJI, Eva Alcón, el delegat de la Fundació Dávalos-Fletcher, José Vicente Ramón, l’advocat Alfredo García-Petit, el director de la Universitat CEU-Cardenal Herrera, José María Mira d’Orduña, i el responsable de Relacions Institucionals de BP, Juan Carlos Navarro. En representació de COPE Castelló han format part del jurat el seu director, Josep Lázaro, la directora de Publicitat i Màrqueting, Nieves Millán, i Raúl Puchol, director i presentador del magazine provincial de COPE Castelló.

Els X Premis “COPE Castelló” reconeixen a la Fundació Caixa Castelló, per les seues diverses activitats i iniciatives en favor del medi ambient, com Castelló en Ruta, Barranc dels Horts o diferents tallers de reciclatge.