Cicle d’espectacles de teatre per a joves “Cuencuentahucha”

La Carreta: “Mowgly: El Llibre de la Selva”

Divendres, 7 de febrer, 18.30 hores. Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló. Entrada lliure fins a completar aforament.

 

Respectant el relat original de Kipling, La Carreta presenta una adaptació al teatre per a públic familiar que simplifica el catàleg de personatges i el curs de la història original. L’objectiu és un espectacle en el qual es reforça el missatge de la importància de tindre una família que et dóna suport i que t’educa; i en el qual es revelen dos dels valors que tanca el relat de Kipling: l’amistat i la fraternitat.

Al final, “El Llibre de la Selva” presenta una conclusió senzilla i bella, Mowgli, el salvatge ha de tornar amb els seus, amb els humans, però mantindrà per sempre amor i respecte cap als animals que li van cuidar i li van ensenyar a ser, paradoxalment, “un bon home”.

La Carreta Teatre comença la seua marxa en 1985. Durant aquests 25 anys de labor professional ha abordat diferents fronts i disciplines teatrals en la cerca d’una estètica i un llenguatge propi que ha estat marcat per un denominador comú, els titelles. Ha investigat i desenvolupat multitud de tècniques que han possibilitat la posada en escena de 16 espectacles i dues sèries de televisió, a més de la realització d’una exposició didàctica de titelles i marionetes. Una altra constant en el seu treball ha sigut la dedicació exclusiva a l’espectador més jove. Amb aquest compromís, al setembre de 1998 va obrir la primera sala privada de teatre infantil d’Elx, creant una programació regular de teatre per a escolars. Tota aquesta labor, amb més de 2.000 representacions realitzades en diferents comunitats i Festivals Internacionals en ciutats com: França, Itàlia, Espanya, Portugal i Colòmbia, avalen el seu recorregut i projecció.