Fundació Caixa Castelló signatura un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Morella

 

Fundació Caixa Castelló ha signat amb l’Ajuntament de Morella un conveni pel qual aquest consistori de la comarca dels Ports utilitzarà una infraestructura de 753 metres quadrats, distribuïts en tres plantes en el centre de la localitat, de la qual és titular la Fundació Caixa Castelló. L’edifici, d’ús cultural i social, acull una ludoteca, una biblioteca i una aula d’informàtica, a més d’aules de la Universitat Jaume I. Amb això Fundació Caixa Castelló i l’Ajuntament de Morella ratifiquen una col·laboració que es remunta ja a 1995.

Juan Antonio Llopis Nicolau, President de la Fundació Caixa Castelló i l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés Puig, van ratificar el conveni el dimarts, 16 de juliol, per una vigència de cinc anys renovables.

A través de col·laboracions com la desenvolupada amb l’Ajuntament de Morella, la Fundació Caixa Castelló manté vigent el seu compromís de treballar per a la societat de la província de Castelló, centrat en l’impuls d’iniciatives socials, difusió de la cultura, treballant pel medi ambient i motivant als més joves.