Cicle “Cuencuentahucha” d’espectacles de teatre per a joves

El Ball de Sant Vito: “El rei Mides i les metamorfosis”

 

Divendres, 23 de setembre, 18.30 hores. Sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló (Enmig, 17).

Duració: 50 minuts. A partir de 2 anys. Entrada lliure, amb reserva gratuïta en cultura@fundacioncajacastellon.es

 

El Ball de Sant Vito és una companyia de teatre de la Ribera del Xúquer. Des de l’any 2001 representa espectacles de teatre, titelles i animació des del sentiment de la urgència de la recuperació de la cultura popular, aquella que enriqueix i conformat com a poble i com a persones.

En ‘El rei Mides i les metamorfosis’ dos amics es troben en un abocador ple de fem que els permet entrar al territori dels mites clàssics i les transformacions. Objectes inútils cobren una vida inesperada per a contar-nos històries de déus, reis, nimfes i herois. Un relat sorprenent i divertit en el qual el públic admirarà les metamorfosis del Rei Mides, Faetó, Eco o Narcís.

Un espectacle de titelles que introdueix als xicotets espectadors en el gran llibre de la mitologia clàssica Les metamorfosis del poeta Publi Ovidi Nasó. Adaptació didàctica i lúdica que parla de la transformació com a motor de l’univers, comparant l’explicació mitològica del món amb la científica. Perquè res comença ni acaba, tot es transforma.