Cicle Cuencuentahucha d’espectacles teatrals per a públic familiar

Ángeles de Trapo: «Error 404»

Divendres, 17 de setembre, 18.30 hores. Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló (Enmig, 17. Castelló).

 

Error 404, un espectacle sense paraules dirigit a la infància i a la joventut, un públic cada vegada més habituat a les noves tecnologies, com Steve, el personatge principal, un jove comú i corrent amb una vida simple i rutinària, submergit cada vegada més en un món replet d’aparells tecnològics.

Aquesta delicada i emotiva obra convida a reflexionar sobre el valor de la vida i les meravelles que aquesta ens ofereix i que moltes vegades passem per alt.

El protagonista de l’obra sent com un dia a les 4.04 de la matinada, els somnis i malsons es van apoderar de la seua nit. Al costat d’ell es troben quatre fredes parets que són testimoni dels seus llargs i avorrits dies enfront d’il·luminades pantalles, envoltat de videojocs, embullat amb intangibles xarxes socials i consumit per tota mena d’objectes tecnològics disposats a absorbir el seu preuat temps. Però hui res és igual, després d’una sèrie d’inusuals esdeveniments, Steve es veu involucrat en un estrany succés que ho portarà a cometre el major error de la seua vida, o no.

Ángeles de Trapo és una companyia familiar de teatre de titelles amb més de 30 anys d’experiència. La companyia és reconeguda actualment pel nivell professional dels seus muntatges i durant tots aquests anys ha tractat sempre d’innovar, sorprendre el públic i trencar amb els esquemes en el món del teatre de titelles. Les seues últimes produccions han donat la volta al món i han participat en els festivals nacionals i internacionals més importants, obtenint diversos premis.