Cicle “Cuencuentahucha” d’espectacles de teatre per a joves

Xarop Teatre: “Els tres ruquets”

Sala d’actes de l’Edifici Hucha, divendres, 13 de desembre 2019, 18:30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament, a partir de 4 anys

 

Dorian és un ruc jove que viu la vida amb una immensa curiositat i innocència, pasta i ronda en la seua prada juntament amb tota la seua família. Pep és un lleó que és caçat mentre dorm i ficat en una gàbia de circ. Cap dels dos va aconseguir imaginar el que els ocorreria. Perquè un dia, amb l’arribada dels humans, als rucs i al lleó els va canviar la vida per sempre.

Entendre’ns no és fàcil, però podem replantejar la nostra vida mirant més enllà de nosaltres mateixos i pensant en els altres. “Els primers ruquets”, és una peça teatral amena i divertida, per a tota la família, que fomenta l’empatia i respecte als altres.

Xarop Teatre inicia la seua marxa a Castelló en 1999. En aquesta ocasió proposa un espectacle de de teatre i titelles de 50 minuts de duració per a públic familiar amb prioritat d’accés per a públic infantil.

En “Els primers ruquets” juga amb el llenguatge de l’absurd, el mateix que va inspirar l’obra de Jacques Prévert on la vida quotidiana es pot veure amb altres ulls, per a revelar-se finalment ambigua, contradictòria i extraordinària…