IVANA MICHLIG :TALLERS DE CONTES DEL MÓN PER A JOVES 

Ciclo Cuencuentahucha d’activitats al voltant de la literatura de la Fundació Caixa Castelló

Divendres,15, 22 i 29 de setembre, de 17:30 a 18:30 hores en el Saló d’Actes de l’Edifici Hucha.

 

 

La Fundació Caixa Castelló segueix ampliant la seua oferta d’activitats per a públic infantil i juvenil. Per a açò proposa als més joves sense cap tipus d’experiència en el món del teatre, un taller de temps lliure de tres sessions d’una hora de durada més una quarta de clausura amb l’objectiu d’oferir-los els fonaments sobre els quals convertir-se en joves actors d’una manera divertida i didàctica a través de la literatura i els contes tradicionals del món.

Al llarg dels segles, les diferents cultures del món han desenvolupat els seus propis contes populars per a transmetre valors que consideren adequats o per a explicar costums i tradicions. La Fundació Caixa Castelló desitja acostar als més joves a conèixer les diverses cultures del món a través dels seus contes perquè aprenguen que existeixen més cultures que les seues i que el respecte és fonamental per a conviure en el segle XXI. Però a més, en aquests tallers es desenvoluparà la memòria, l’agudesa psicomotriu, l’habilitat intuïtiva, l’oratòria, la creativitat… elements indispensables per al desenvolupament de la personalitat i de les habilitats socials per a treballar en un grup amb un únic objectiu: crear una història única i especial que es puga veure i compartir amb uns altres. Per a açò es facilitarà que els participants puguen inventar, interpretar i narrar teatralment una història “a la seua mesura”.

El taller és impartit per Ivana Michlig. Ivana és dona, argentina, ballarina i aventurera. Prové d’una gran família del nord de la província de Santa Fe (Argentina). Per les seues venes corren cultures diverses i exquisides. És una mestissa italiana, criolla i suïssa. La seua passió és la lectura i la dansa. Li encanta explicar històries amb la paraula i amb el cos ja que creu (igual que Eduardo Galeano) que a la veu quan li tapen la boca ix pels porus, per les mans i pels peus perquè sempre hi ha alguna cosa que dir als altres, alguna cosa que val la pena ser escoltat o valorat.

La inscripció ha d’efectuar-se en la segona planta de la Casa Abadia, per correu postal, o electrònic, segons formulari d’inscripció signat per un adult, facilitat per Fundació Caixa Castelló. La participació serà per ordre d’inscripció. No s’ampliaran els torns en cas de superar-se l’oferta de participació.

Les sessions tindran lloc els pròxims divendres, 15, 22 i 29 de setembre, de 17:30 a 18:30 hores en el Saló d’Actes de l’Edifici Hucha (Carrer d’Enmig, 82), més una sessió de clausura el divendres, 6 d’octubre, a les 17,30 hores en la qual intervindran tots els participants en els tallers en una activitat per a pares i adults.

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.

Més informació al telèfon 964 232 551.

 

Divendres, 15 de setembre

Taller de contes del món “Els anells màgics (Contes de l’Índia)”

 

Divendres, 22 de setembre

Taller de contes del món “Les mil i una nits (Contes d’Egipte)”

 

Divendres, 29 de setembre

Taller de contes del món “Animals fantàstics (Contes d’Àfrica)”

 

Sessió de clausura

Divendres, 6 d’octubre, a les 17,30 hores

Espectacle de contes per a xiquets: Un món màgic