Cicle “Cuencuentahucha” d’espectacles de teatre per a joves

Splai Castelló: “Tarambana & Cia, Contacontes”

Sala d’actes de l’Edifici Hucha, divendres, 31 de maig de 2019, 18:30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament

 

El professor Tarambana és un famós contacontes que va per tots els pobles narrant les seues històries. Li acompanya Trasto, un curiós personatge que l’ajuda a escenificar els contes. Els dos narraran la història de “La Princesa de Riuiballa”, una preciosa joveneta a qui el seu pare, el rei, obliga a marxar de palau a la cerca d’un príncep amb el qual casar-se i heretar el regne. Al llarg del camí es trobarà amb fantàstics personatges que l’ajudaran en la seua cerca. D’aquesta manera la princesa Riuiballa recorrerà molts llocs i superarà infinitat de proves fins a convertir el seu objectiu.

“Tarambana & Cia, contacontes” és un espectacle de contacontes dramatitzat i participatiu, divertit, amb cançons i ball on el públic és el responsable de donar vida als diferents personatges del conte.

Splai Castellón es una companyia professional de teatre castellonenc dirigida per Vicent Ortiz que des de la seua creació l’any 2002 ha destacat pels seus muntatges escènics en els quals preval la innovació i la creativitat. Entre les obres que ha produït es troben “L’elixir de l’alegria”, “Els Rockin’xics”, o “Splaibílate”, entre d’altres.

L’espectacle està dirigit a públic a partir de 4 anys i té una durada estimada de 75 minuts.