Les seves instal·lacions estan situades en la primera planta de la Casa Abadia de Castelló (Plaça de l’Herba, s/núm.). Disposa de dues sales amb aforament limitat segons la normativa vigent, que acullen 75 llocs d’estudi dotats de connexió WIFI i punt d’informació.

Previ a l’accés a les Sales, és indispensable emplenar el full d’inscripció amb les dades personals de l’usuari. S’ha establert un registre per al control dels espais ocupats i s’apliquen totes les mesures sanitàries de prevenció Covid vigents: màscara, presa de temperatura, gel.

Recentment s’han realitzat inversions per a l’accessibilitat dels espais i al mateix temps dotant-los de major seguretat: ascensor panoràmic, portes diferents d’entrada i sortida, senyalitzacions, filtres EPA i separacions de metacrilat.

L’horari és de 8.30 h a 13.30 h de dilluns a divendres (Al migdia es tanca per a netejar de nou, desinfectar i ventilar els espais) i a les tardes de 16.30 h a 20.00 h de dilluns a dijous. Divendres tarda, dissabtes i festius roman tancat.

Fundació Caixa Castelló vol ressaltar l’ambient d’estudi i respecte a les normes establertes per part dels usuaris.

L’accés és gratuït. Fundació Caixa Castelló es reserva el dret d’admissió. L’accés a les instal·lacions implica l’acceptació de les normes d’ús establertes per la Fundació Caixa Castelló.