Cicle “Cuencuentahucha” d’espectacles d’animació infantil

Rosabel Canós: La Clowntista busca artista

Sala San Miguel (carrer d’Enmig, 17, Castelló de la Plana)

Dissabte, 11 de novembre, 11:30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament. A partir de 4 anys

 

La Clowntista s’ha trobat una maleta plena de contes, això la inspira a fer un nou espectacle però per a poder fer-lo necessitarà l’ajuda de molts xiquets i xiquetes amb dots artístiques.

El clown, el teatre i la narració de contes amb objectes es combinen i es donen la mà en aquest espectacle, en el que Rosabel interpretarà el més diversos personatges per tal de sol·lucionar les situacions que viuen els protagonistes dels contes i crear noves històries en les que tots estiguen d’acord i identificats.

Educar amb l’art i en l’art és possible sobretot durant la infància, període en què resulta determinant l’estímul de totes les facultats. En aquesta activitat la diversió es conjuga amb el valor educatiu cercant que els participants es submergisquen en el món de la creació artística, així com de la literatura i de l’animació lectora d’una manera divertida i didàctica. L’objectiu es fomentar el desenvolupament, la memòria, l’agudesa psicomotriu, l’habilitat intuïtiva, l’oratòria, la creativitat… elements indispensables per al desenvolupament de la personalitat i de les habilitats socials per a treballar en un grup amb un únic objectiu: crear una història única i especial que es puga veure i compartir amb els altres.

L’activitat, de 45 minuts, està dirigida als més joves, la participació és gratuïta fins a completar l’aforament de la Sala d’Actes de l’Edifici Hucha de la Fundació Caixa Castelló.