Rosabel Canós, Contaclown: “Tallers d’arts plàstiques per a joves en Magdalena”

Sala multifuncional de la Casa Abadia, dimarts i dimecres, 26 i 27 de març de 2019, 11:00 a 12:30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament, amb inscripció gratuïta prèvia

La Fundació Caixa Castelló proposa als més joves tres tallers gratuïts d’estimulació a la creativitat durant la setmana de festes de Magdalena de Castelló ‘2019.

Els tallers són impartits per l’animadora Rosabel Canós, de la companyia Contaclown. Cada taller s’imparteix en una sessió única de 75 minuts. Els interessats podran inscriure’s en les sessions que els interesse.

  • 26 de març, dimarts, taller de reciclatge: Tabalet Magdalenero.
  • 27 de març, miércoles, taller de reciclatge: Brotxe cohet Magdalenero.

L’objectiu de les sessions és que els més joves  se submergisquen en el món de la creació artística d’una manera divertida i didàctica amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament, la memòria, l’agudesa psicomotriu, l’habilitat intuïtiva, l’oratòria, la creativitat… elements indispensables per al desenvolupament de la personalitat i de les habilitats socials per a treballar en un grup amb un únic objectiu: crear una història única i especial que es puga veure i compartir amb uns altres.

Rosabel Canós és actriu, pallassa, narradora oral i monitora de medi ambient. Creadora de Contaclown. Des de fa vint anys e dedica professionalment al teatre infantil. Després de treballar en companyies valencianes es va desplaçar a Barcelona on es va formar en la tècnica de clown amb professors destacats com Merche Ochoa (Premi Nacional de Circ 2014). Els últims anys els ha dedicats a la seua passió pels contes, creant deu espectacles diferents. També s’ha especialitzat en el reciclatge artístic creant més de cinquanta tallers per a tota mena de públic, tant adult com infantil.

La inscripció ha d’efectuar-se remetent degudament emplenada la fulla adjunta d’inscripció amb les dades del participant. Pot entregar-la al correu electrònic programacion@fundacioncajacastellon.es (signada pel responsable del menor), per correu postal (Casa Abadia, Plaza de l’Herba, s/n, 12001 Castelló), o entregant-la directament a la Casa Abadia de la Fundació Caixa Castelló.

  • L’aforament està limitat a 20 participants.
  • La participació serà per ordre d’inscripció.

Descarregar full d’inscripció full d’inscripció