Resolució convocatòria d’Acció Social Fundació Caixa Castelló – Bankia 2018

 

La Convocatòria d’Acció Social de Fundació Caixa Castelló i Bankia 2018 ha rebut 61 projectes presentats per entitats d’àmbit social i sense ànim de lucre de la província de Castelló dirigits a fomentar l’ocupació i l’autonomia personal, i idees que ajuden a millorar la qualitat de vida de persones majors, amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social. Una vegada analitzada la documentació presentada, malgrat l’indubtable interès i la qualitat dels  projectes, desafortunadament no és possible atendre’ls a tots.

El 7 de juny va tenir lloc la reunió del comitè d’avaluació en la qual es van seleccionar els projectes que comptaran amb suport econòmic en aquesta convocatòria.

La Fundació Caixa Castelló i Bankia, valorant positivament el treball de totes les entitats presentades, agraeixen la participació en aquesta convocatòria i animen a totes les entitats a presentar-se en les pròximes convocatòries, confiant que el suport econòmic rebut als projectes seleccionats contribuïsca a consolidar el seu impacte en la societat.

Consulta la resolució de les entitats beneficiàries prement en la icona: