Cicle “Art, Innovació i Tecnologia”

Pai: OhNdas! espectacle de teatre

Sala San Miguel, divendres, 1 de desembre, 18:30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament

Activitat organitzada en col·laboració amb la Diputació de Castelló

 

La PAI és una companyia de teatre de Saragossa vinculada des de 1979 amb el món de l’educació i la cultura que ens presenta en OhNdas! a dos investigadors que es presenten a l’escenari amb una singular màquina del temps per a realitzar, per primera vegada en la història, un intercanvi de matèria amb el passat. Açò és possible gràcies al Navegador D’Antimatèria Sòlida (NDAS).

Com ho fan? Utilitzant la llum com a medi de transport. La llum és una ona, però què és una ona?, quins tipus d’ones hi ha?, com funcionen?, i la ressonància?, quin és el poder de la ressonància?

Els dos investigadors, a través d’una psicofonía, escolten a Newton en el moment en el qual va enunciar les seues lleis. Contacten amb Hertz en el mateix dia en què va transmetre una ona electromagnètica per primera vegada. Marconi pren possessió del cos d’un d’ells. De manera sorprenent es pot veure com a parts del cos d’algun assistent són desplaçats en el temps…

És un espectacle divertit en el qual es pretén gaudir a través de la ciència, veure les relacions entre ciència i realitat i generar moltes preguntes i ganes d’experimentar.

FICHA ARTÍSTICA

Guió: PAI i José Luis Cebollada
Direcció: Blanca Resano
Actors: Oswaldo Felipe i Gonzalo Ferreró
Escenografia i atrezzo: PAI
Vestuari: PAI
Disseny gràfic: Inma Grau
Durada: 50 minuts