Cicle “Cuencuentahucha” d’espectacles d’arts escèniques per a públic familiar

 

Mira Rosana: “Pau i Fico”

 

Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Castelló (Av. dels Germans Bou, 79, 12003 Castelló de la Plana)

Divendres, 10 de febrer, 18.30 hores. Reserva gratuïta d’entrades prement ací 

Pots descarregar la proposta didàctica prement ací

 

Espectacle per a públic familiar, d’1 a 6 anys, de 50 minuts de duració.

La peix Paz i el polp Fico són molt amics, ho fan tot junts. Un dia, jugant, es troben amb la seua amiga l’estrela Mar que està molt pàl·lida. El fons de la mar està ple de plàstics i brutícia i no hi ha Posidònia què menjar. Pau i Fico comencen el seu viatge per a ajudar a la seua amiga, buscaran a Posidònia, la Reina de la Mar.

​Aquest espectacle pretén conscienciar als xiquets i les xiquetes des de xicotets sobre el medi ambient i la contaminació, el respecte a la naturalesa i el reciclatge. Les pallasses Coral i Pupetes els acompanyaran en aquesta aventura.

Rosana Mira és co-fundadora de la Companyia Engrata Teatre. Després de quasi 18 anys de marxa i experiència en aquesta companyia dedicada especialment a la Infància, va iniciar el seu camí en solitari, per a centrar-se en la Primera Infància (de 0 a 3) i el Cicle d’Educació Infantil (de 3 a 6 anys).

A més, s’ha especialitzat en el món meravellós i fascinant de la dona, i especialment de les mares, amb espectacles i tallers pensats des d’elles i per a elles.

Amb molta il·lusió, ha obert un nou espai on poder continuar fent allò que més li agrada, ensenyar i aprendre, en “El teló de Pupetes”, un espai d’aprenentatge de teatre i expressió.