Cicle de dansa contemporània “MíNiMa”

MíNiMa 

Dijous, 27 de febrer, Sala San Miguel (carrer d’Enmig, 17. Castelló), 19.30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament per a 160 espectadors a través d’invitació gratuïta (màxim 2 per persona, indicant nom, correu electrònic i telèfon de contacte), a recollir en:

  • En el telèfon 964 232 024 (de dilluns a divendres, de 8.15 a 19.45 hores)
  • A través del correu electrònic programacion@fundacioncajacastellon.es
  • A la Casa Abadia (Plaça de l’Herba, s/núm. Castelló, de dilluns a divendres, de 8.15 a 19.45 hores)

 

MíNiMa és un cicle de dansa contemporània que proposa tres peces breus en un sol espai, tres propostes diferents en un universal llenguatge, tres companyies professionals en un mateix espectacle.

U, de EBC Danza (València) 15’
U és un, és un ‘solo’ d’Eva Bertomeu i és la mínima expressió d’un temps viscut; serà el començament, serà joventut, maduresa i record, però no és melangia, potser alguna vegada sí que és soledat.

ONÍRICO, de EYAS Dance Project (Canadà-Madrid) 12’
Onírico, és un ‘solo’ que naix fruit de la investigació del silenci coreogràfic, la distorsió del temps i la fantasia. De principi a fi, l’obra crea un ambient il·lusori que transcendeix a la imaginació i submergeix l’atenció de l’espectador en un mon de somnis on el temps sembla no pareix no existir.

ENTRE NOSOTROS, de Cia. MaRRoch (Alacant) 20’
Tota relació interpersonal porta amb ella un pes addicional, la responsabilitat de tractar bé a eixa persona, cuidar-la, poder discutir i saber reconciliar-se. Eixe camí que ens porta a moments màgics i de vegades amargs. Però tota relació s’acaba perquè els camins es bifurquen o senzillament arriben al seu final. Però a la cap i a la fi sempre queda “entre nosotros”.

En acabar l’espectacle s’organitzarà un col·loqui del públic amb els artistes.