Miguel Ángel Cruzado: “Enmedio 101”

Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló. Del 18 de setembre al 7 de novembre

Obert de dilluns a dissabte, de 17.30 a 20.30 hores. Tancat diumenges i festius

 

Exposició organitzada per la Fundació Caixa Castelló amb la col·laboració de UJI, Universitat Jaume I, la Diputació de Castelló i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, en la qual es realitza un viatge íntim cap als interiors d’una vella casa familiar ja inhabitada, interiors que van ser i ja no són. L’autor, Miguel Ángel Cruzado Gómez (Castelló, 1972), homenatja amb aquest projecte el record de la casa familiar del carrer d’Enmig, 101, de Castelló.

Miguel Ángel Cruzado Gómez pertany a la segona generació de fotògrafs. El seu pare, Manuel Cruzado Cazador, és un destacat fotògraf dels 70. Es va iniciar professionalment en la fotografia industrial i publicitària per a després a compaginar-la amb la fotografia social, sense deixar de costat la seua fotografia de viatge.

Utilitza 35mm., format mitjà, càmera de plaques i digital, recuperant, a més, el procés antic de col·lodió humit en els seus projectes personals. Participa habitualment en concursos de referència a nivell nacional i ha sigut guanyador del premi nacional de fotografia “Lux d’or en arquitectura i interiorisme de la AFPE (Associació de Fotògrafs professionals d’Espanya) 2018″.