Cicle Cuencuentahucha d’espectacles d’arts escèniques per a joves

 

La Companyia del Príncep Totilau: “Mare Terra”

Divendres, 4 de noviembre, 18.30 hores.

Sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló (carrer d’Enmig, 17. Castelló)

Entrada lliure amb reserva gratuïta a cultura@fundacioncajacastellon.es

 

“Mare Terra” és un espectacle d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la Terra, interpretat per la Companyia del Príncep Totilau, amb la direcció artística de Marc Hervàs i la producció de Clara Dalmau en el qual es posa l’accent en el nivell de sostenibilitat necessari per a enfrontar-se als reptes del planeta al llarg de totes les etapes del seu cicle de vida.

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”; “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà.

Espectacle per a infants de La Companyia del Príncep Totilau, dirigit a espectadors a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

Des de la seva fundació ho any 2007, la companyia ha produït espectacles a partir de l’obra de William Shakespeare, Carles Riba, els germans Grimm, Igor Stravinski, Claude Debussy i Frederic Mompou, entre altres. Les seves produccions de teatre i dansa combinen diferents llenguatges, com els titelles, les màscares, el teatre gestual, la poesia i la música en directe. Les seves produccions s’han pogut veure en els principals teatres espanyols, com L’Auditori de Barcelona o el Gran Teatre del Liceu a més de festivals internacionals.