Jornada de portes obertes al Barranc dels Horts i Escola de Natura Seidia (Benassal), exclusivament per a centres i docents

Dissabte, 22 de juny de 2019, de 9:30 a 15:00 hores.

 

La Fundació Caixa Castelló organitza una visita, exclusivament dirigida a centres educatius de la Comunitat Valenciana i docents, als seus centres d’educació ambiental.

  • Barranc dels Horts de Ares del Maestre, un dels entorns naturals de la província millor conservats, amb les seves més de 600 hectàrees d’incalculable valor per a l’ésser humà que acull un bosc centenari de roure valencià i carrasques.
  • Escuela de Natura Seidia a la comarca de L’Alt Maestrat, un centre que desenvolupa durant el curs escolar un programa d’Educació Ambiental per a escolars d’Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria que pretén complementar el treball dels alumnes en els seus centres educatius a través d’activitats desenvolupades en el medi natural. Al juliol i agost, a més, es realitza la Colònia d’Estiu Seidia, que ofereix un complet programa d’activitats lúdiques vacacionals que inclou excursions, tallers mediambientals, jocs cooperatius i activitats esportives.

Amb el següent programa:

  • 9.30 hores: Visita guiada al Barranc dels Horts.
  • 13.00 hores: Recorregut per les instal·lacions de l’Escola de Natura Seidia.
  • 14.00 hores: Menjar casolà en el propi centre.

Podran assistir dos docents i dos acompanyants, de cada centre educatiu.

Places limitades. Es prega confirmació fins al dijous, 20 de juny al telèfon 964 232 551 o al correu electrònic medioambiente@fundacioncajacastellon.es