Cicle “Cuencuentahucha”

Huit Teatre: “La Gran Recepta de Mina i Zeta”

Sala d’Actes de l’Edifici Hucha, divendres, 19 de gener, 18:30 hores

Entrada lliure fins a completar aforament. Per a xiquets de 3 a 11 anys.

 

Les nostres aventureres Mina i Zeta tornen a la Fundació Caixa Castelló amb “La Gran Recepta de Mina i Zeta”, un història tendra i divertida en la qual els més joves podran gaudir d’un espectacle en el qual intervenen diverses tècniques teatrals: teatre de marionetes, món gestual i música gràcies a una divertida mescla de la tècnica del clown amb titelles de guant i el teatre d’ombres xinés. Amb aquests elements elements introduiran a l’auditori en un imaginari fantàstic, lúdic i educatiu que es completa amb cançons en les quals l’espectador té un rol participatiu.

Les pallasses Mina i Zeta hauran de fer-se càrrec del restaurant “El Caldet Feliç”, un lloc una miqueta peculiar. Són dues cuineres alguna cosa desbaratades que s’enfronten a una recepta secreta, a la gran poma Reinona i al malvat bastó de caramel Azucarón, que protagonitzen, entre altres personatges comestibles, un conte pedagògic i tendre alhora en el qual, a través dels viatges de les nostres protagonistes pel món, s’explica la importància del menjar sa, el valor de la fantasia i el poder de la imaginació.

La companyia Huit Teatre va ser fundada per les actrius Mariló Tamarit i Asun Cebrián, ambdues amb una llarga trajectòria en el món del teatre infantil i del clown. Posteriorment es va unir Mariví Corella com titellaire. A partir d’aquest moment apostaran com a companyia pel teatre familiar utilitzant diverses disciplines com són les marionetes, la música, el teatre d’ombres i el món màgic del pallasso.

En 2012 estrenen la seua primera obra “Mina i Zeta canvien de planeta” amb la qual recorren la Comunitat Valenciana. Després d’aquesta obra van estrenar el seu següent aventura “La Gran Recepta de Mina i Zeta” que va ser estrenada en la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella 2015.