Fundació Caixa Castelló se suma al Pla d’Emergència de Creu Roja

 

  • 170 famílies de la província de Castelló podran acollir-se a aquesta mesura d’emergència.
  • 3801 persones s’han beneficiat ja del Pla d’Emergència de Creu Roja.
  • Creu Roja Castelló ha repartit ja 6618 ajudes.

Amb l’objectiu de col·laborar al manteniment dels programes essencials d’assistència social i intensificar la seva acció amb les persones més vulnerables davant el COVID-19, la Fundació Caixa Castelló col·labora amb Creu Roja España-Castelló a través del ‘Pla Respon’ d’Emergència Coronavirus.

Gràcies a la col·laboració de la Fundació Caixa Castelló, Creu Roja podrà distribuir al punt d’atenció de Castelló vals d’alimentació i lots de menjar amb kits de productes de primera necessitat per a les famílies vulnerables, especialment afectades per la conjuntura d’estat d’alarma en la qual vivim.

Amb això unes 170 famílies de la província de Castelló podran acollir-se a aquesta mesura d’emergència. Fins avui 3801 persones s’han beneficiat ja del Pla d’Emergència de Creu Roja per a la província de Castelló amb un total de 6618 ajudes lliurades.

Amb aquesta acció la Fundació Caixa Castelló posa voluntàriament de manifest el seu compromís amb el seu entorn a través de la seva línia d’acció social dins del compromís per una societat més solidària. Així, promou la integració de col·lectius vulnerables i amb dificultats socials i col·labora amb organitzacions socials que treballen amb els col·lectius més desfavorits de la nostra societat.