Fundació Caixa Castelló i Diputació de Castelló col·laboren a través de dos convenis de caràcter social i cultural

 

Fundació Caixa Castelló i l’Excma. Diputació Provincial de Castelló han subscrit dos convenis de col·laboració destinats al manteniment de la programació cultural de la Fundació Caixa Castelló durant 2019, així com un conveni per a tendir les despeses d’escolarització, en serveis de guarderia del curs escolar 2018/19 dels menors en edat extraescolar procedents de l’antiga Guarderia “Sant Vicent Ferrer”, amb la finalitat de possibilitar alternatives d’inserció social i conciliació familiar, a població amb elevats índexs de vulnerabilitat.

La signatura del conveni va tindre lloc el 13 de desembre amb la presència de José Martí, President de la Diputació Provincial de Castelló i de Juan Antonio Llopis Nicolau, President de la Fundació Caixa Castelló.

Fundació Caixa Castelló estableix com a finalitats fundacionals el desenvolupament i promoció de tota mena d’activitats d’interés general, i, en particular, les d’investigació, ensenyament, cultura, medi ambient, sanitat, assistència social, així com qualssevol altres que responguen a les necessitats sentides per la societat. Per a l’any 2019, la Fundació Caixa Castelló estima que 125.000 usuaris es beneficiaran de l’acció social desenvolupada per la Institució, en tant que 110.000 ho faran en l’àmbit de les seues activitats culturals.