Fundació Caixa Castelló recolça a CaixaBank en la seva iniciativa perquè 25.000 nens i nenes en situació de pobresa tinguin el regal de Nadal que desitgen

 

  • Fins a l’11 de desembre podrà col·laborar-se en aquesta iniciativa a la Casa Abadia i la Sala San Miguel de Castelló, en una acció que a la Comunitat Valenciana beneficiarà a 2.100 nens.
    La iniciativa es coordina en col·laboració amb Save the Children, Secretariado Gitano, Cáritas Castellón, INPAVI  i Cáritas Alicante.

 

Amb aquesta iniciativa, que es desenvolupa en gairebé 2.000 poblacions de tota Espanya, es busca aconseguir que 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat puguin tenir aquest nadal el regal que desitgen. Per a això la Casa Abadia i la Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló acullen “L’Arbre dels Somnis” fins a l’11 de setembre en el qual els interessats poden informar-se i col·laborar aportant un regal per a un menor en situació de vulnerabilitat.

S’estima que l’edició 2020, la quarta en la història de la iniciativa, mobilitzarà a milers de persones, entre entitats col·laboradores, treballadors socials, voluntaris i empleats, per a fer realitat els desitjos de les 25.000 cartes rebudes. Entre les organitzacions col·laboradores, figuren Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats.

L’abast rècord de la nova edició de “L’Arbre dels Somnis” s’emmarca en el context de la crisi actual provocada per la pandèmia de la covid-19. La pobresa de famílies i nens i nenes en situació de vulnerabilitat s’ha agreujat i, a més, s’està estenent a altres famílies que, fins avui, no sofrien privacions. Actualment, hi ha 2,1 milions de nens i nenes espanyols en situació de pobresa, la tercera major taxa de tota la Unió Europea, després de Romania i Bulgària. Segons dades de Save the Children, el percentatge de menors afectats ha crescut a Espanya un 15% des de març i, a tancament de 2020, un de cada tres podria veure’s en aquesta situació.