David Buch Quero: Experiència sensorial entorn de l’olfacte

 

Dimecres, 28 d’abril. Torn 1er. 19.00 hores. Torn 2n. 20.00 h. Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló (Carrer d’Enmig, 17. Castelló)

Entrada gratuïta amb reserva prèvia en cultura@fundacioncajacastellon.es · Informació al telèfon 964 232 551

Ús obligatori de màscara i compliment de protocols de seguretat en sala

 

David Buch, és director de l’Escola de Tastos de Castelló. A les seues tasques docents en Tast i Sala del Centre de Turisme de la Generalitat al Grau de Castelló s’uneix la docència a COSDA (Escuela de Hosteleria de Castelló), cooordinador dels cursos de Sumilleria professional a la CdT Castelló, Ambaixador espanyol del Champagne i finalista europeu, diverses vegades finalista del certamen Nas d’Or, premie COPE Castelló a la gastronomia 2013 o assessor de Gabriel Mayo en la producció del Cava Magnanimvs.

David Buch planteja a la Sala San Miguel de la *Fundació *Caixa Castelló una experiència audiovisual amb elements aromàtics combinats amb la degustació de diferents aromatitzacions que s’emmarquen en l’exposició “Olor de Castelló. Percepcions olfactives de colección olorVISUAL. Fundación Ernesto Ventos”.

Tots els materials emprats en el taller són d’ús individual i compleixen la normativa de seguretat Covid, mantenint-se en tot moment la normativa sanitària vigent.

Amb aquesta experiència es demostra com les olors activen els nostres records, encara que no ens adonem fins que alguna cosa ens fa cobrar consciència d’això. El sentit de l’olfacte ens guia des que naixem, i és fonamental per a anar construint uns records olfactoris que connecten amb el nostre jo més íntim a mesura que anem construint la nostra memòria olfactòria.