Cicle “Els Imprescindibles de San Miguel” en “La Nit de l’Art”

Manu Chabrera (música); Daniel Hernández i Pepa Cases (dansa): “Dansa i música improvisada on tres acaben sent… multitud”

Sala San Miguel. Entrada lliure fins a completar aforament

Divendres, 11 de maig, 23:00 hores

 

 

La Fundació Caixa Castelló proposa per a “La Nit de l’Art 2018” un espectacle en el qual es produeix la fusió de dansa clàssica, contemporània i flamenca amb música en directe i final interactiu coordinat per Pepa Cases.

Parlar de dansa a Castelló és parlar de Pepa Cases (Nules, 1980). Incombustible, tot terreny, l’artista s’alça cada dia per a portar la dansa a tots els racons possibles. Allà on està Pepa Cases, se sent la dansa. Formada en ballet clàssic des dels 4 anys, llicenciada en art dramàtic per “L’escola de l’actor” de València, i entrenada també en clown, cabaret, i cant, a Espanya, França i Llatinoamèrica, es presenta Pepa Cases com a emergent creadora i intèrpret de l’escena nacional. La dansa contemporània, que ha estudiat des de fa anys, apareix com la base tècnica principal del seu treball, desenvolupada en companyies amb les quals ha girat dins i fora del nostre país fins a sumar 15 anys gestionant la seua pròpia companyia, varis com a directora de festivals i més de 20 com a promotora artística i formadora destacada en aquest àmbit que li mereixen ser un nom propi en aquest camp.

‘Dansa i música improvisada on tres acaben sent… multitud’ és un espectacle per a la Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló que fusiona la dansa clàssica, contemporània i flamenca, interpretat per Pepa Cases i Daniel Hernández. Tot açò amenitzat amb música en directe a càrrec de Manu Chabrera, i un final interactiu.