Concurs ‘El Corte Inglés’ de dibuix “El Parc Ribalta, Biosfera de Castelló”

 

Castelló de la Plana, 10 de juny de 2021.– ‘El Corte Inglés’ ha convocat als premiats en el X Concurs de dibuix “El Parc Ribalta, Biosfera de Castelló” per a recollir els seus trofeus i poder veure de prop l’exposició amb els treballs guardonats d’escolars castellonencs de totes les edats. La mostra romandrà en la 2a planta de ‘El Corte Inglés’ fins dissabte que ve 12 de juny.

Fins al dia 4 de juny, els escolars castellonencs han pogut presentar els seus treballs. Després d’intenses deliberacions, el jurat qualificador ha designat a vint-i-quatre escolars castellonencs.

El lliurament de premis ha sigut a càrrec de Fernando Navarro, regidor de Transició Ecològica; José María Pereda, director de ‘El Corte Inglés’; Leopoldo Monfort, gerent de la Fundació Caixa Castelló i Daniel Giménez i Aitor García, en representació de Centre Verd.

El premi especial al col·legi els treballs del qual han tingut una major qualitat en el seu conjunt ha recaigut en el CEIP Gaetà Huguet. Aquest premi, atorgat per la Fundació Caixa Castelló, consisteix en una visita grupal al Bosc Monumental Barranc dels Horts, a Ares del Maestrat.

En la imatge, els primers premis del concurs acompanyats pels organitzadors, membres del jurat i responsables de ‘El Corte Inglés’.