Cicle d’espectacles de teatre per a joves “Cuencuentahucha”

Biniflixat: “Pauuuuuu”

Divendres, 28 de febrer, 18:30 hores. Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló. Entrada lliure fins a completar aforament.

 

La companyia Binixiflat ens ofereix des de Mallorca «Pauuuuuu». En aquest espectacle la Nena del Fil teixeix els seus mons onírics per trobar la Pau. Somia amb Mens, un nen amb un enorme cabdell embullat sobre el seu cap del qual vol alliberar-se. Per a aconseguir-ho, iniciarà un viatge sideral buscant respostes als seus problemes. Només amb paciència i amor aconseguirà destramar els nusos del seu pensament. Quan la nena desperta es pregunta quina relació pot tenir el seu somni amb el món en guerra en què viu. Per a què serveixen les paraules si s’utilitzen per ferir o humiliar els altres. Serà que la gent del seu món guerrejava perquè uns volien imposar les seves paraules als altres? La Nena del Fil segueix somiant cada nit per poder imaginar altres mons possibles de dia: Crear Mons en Pau.

L’obra és una divertida invitació a la reflexió, des una actitud filosòfic-lúdica sobre la resolució de conflictes i està dirigida a fomentar la integració de les infàncies en la ciutadania creativa.

Binixiflat és una companyia professional de Teatre i Titelles amb vocació de recerca en el camp del teatre visual, d’objectes i de figures. Neix a Arenys de Munt el 21 de juny de 1985. Des de llavors ha estrenat 10 muntatges diferents i ha realitzat més de 1900 representacions a l’Estat espanyol i Europa.

El seu objectiu és transmetre en el teatre la il·lusió i la festa amb muntatges que busquen sempre la diversió i la reflexió.