Taller de mediació artística de rebosteria monstruosa ‘Post lux tenebras’

 

Dissabte, 13 i 20 de gener. Sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló (Enmig, 17. Castelló). D’11.00 a 12.00 i de 12.15 a 13.15 hores

 

Taller dirigit a públic familiar, de 4 a 11 anys. Cada participant podrà assistir acompanyat per un adult.

Aquesta activitat participativa proposa una immersió en l’exposició ‘Post Lux Tenebras’ i al món del seu creador Alejandro Ocaña. En ell coneixerem als diferents monstres que habiten a la sala d’exposicions per a organitzar un festí creant i dissenyant diferents dolços i pastissos inspirant-nos en les diverses criatures que ens estaran acompanyant durant aquest taller.

El jove artista Alejandro Ocaña (Vila-real, 1999) és graduat en Belles arts per la UPV de València. El seu treball s’ha mostrat ja en nombrosos espais d’instal·lació i acció, entre ells l’IVAM de València.

Post Lux Tenebras és una exposició que realitza un recorregut vital que ens posa en contacte amb una sèrie de monstres que ens permeten entrar en una meditació profunda provocada per l’excés de la gola.

  • Total de participants: 15 menors amb acompanyant cada taller.
  • Duració del taller: 60 minuts cada taller.
  • Participar en el taller implica poder tacar-se, per la qual cosa es recomana portar un davantal o pitet.

Donat la limitació de les places se sol·licita fer reserva només en el cas de poder assistir, evitant cancel·lacions d’últim moment. Les reserva de participació gratuïta es realitzarà a través del següent enllaç:

Enllaç de reserva ací

Pot fer una reserva per assistent, a nom del menor que participa en el taller.