Cicle d’espectacles de teatre per a joves “Cuencuentahucha”

Splai Teatre: “El reciclamàtic”

AFORAMENT COMPLET

Divendres, 23 d’octubre, 18.30 hores. Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló.

Entrada lliure fins a completar aforament. Reserva gratuïta d’assistència en cultura@fundacioncajacastellon.es o al telèfon 964232551. Ús obligatori de mascareta i compliment de protocols de seguretat en sala.

 

El Reciclamàtic és una màquina inventada pel Professor Llumenera, eminent científic que narra com ha anat augmentant la contaminació a través de la història. Mitjançant cançons i divertides situacions, el professor explicarà la importància de reciclar, separant convenientment els residus que generem a les nostres cases. Amb “El Reciclamàtic” convertirem els diferents residus, separats i classificats, en caramels de mil i un sabors.

Espectacle musical, molt visual i didàctic, amb una duració estimada de 75 minuts, dirigit a públic familiar a partir de 4 anys, que permet de manera divertida, crear una consciència ecològica en els més xicotets.

Splai Castellón, una companyia professional de teatre castellonenc dirigida per Vicent Ortiz que des de la seua creació l’any 2002 ha destacat pels seus muntatges escènics en els quals preval la innovació i la creativitat. Entre les obres que ha produït es troben “L’elixir de l’alegria”, “Els Rockin’xics”, o “Splaibílate”, entre d’altres.

Aquest espectacle de teatre familiar s’emmarca en la programació d’activitats per a públic familiar, programades per la Fundació Caixa Castelló amb la col·laboració de la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló amb motiu de l’exposició Ecodistopies que s’exhibeix a la Sala Sant Miquel de Castelló. ‘Ecodistopías’ vol visualitzar la magnitud de la contaminació, i urgir-nos a la reflexió. Com podem invertir aquesta tendència i viure d’una manera sostenible? És imprescindible superar la separació entre els discursos i els fets per a poder detindre aquesta carrera cap al precipici.