Cicle “3 solos” de dansa contemporània


Sant Miquel Lab: Breaking & All Styles amb Silvia Sahuquillo, Enxhi Sinjari i Álvaro Del Río

Dissabte, 15 de març, 19.30 hores.
Entrada lliure amb invitació prèvia gratuïta ací

 

La Sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló presenta el cicle “3 solos”, en què tres joves ballarins despleguen els seus universos personals a través de la dansa. Álvaro Del Río, Silvia Sahuquillo i Enxhi Sinjari convergeixen per a explorar l’essència de les danses urbanes i contemporànies, revelant fragments de les seues trajectòries úniques i la seua visió del moviment.

Des del poder explosiu del breaking fins a la subtilesa del waacking i la fluïdesa del house dance, aquests tres solos componen un mosaic d’estils, on cada peça és un relat en si mateixa. Units per l’autenticitat i la recerca constant de noves formes d’expressió, els tres ballarins ens conviden a un viatge íntim i vibrant.

Aquesta proposta estableix un diàleg entre l’urbà i el contemporani, revelant la força i la fragilitat humanes en cada gest.

Álvaro Del Río Barrajón s’ha especialitzat en estils com breaking, locking, hip hop, salsa, bachata i contemporani. Va participar com a ballarí i actor en la peça “Frida&Diego” (2024-25) i en “Fandango Reloaded” d’Inka Romani (2024-25). Va treballar com a figurant/ballarí en diverses òperes en el Palau de les Arts Reina Sofia (2020-2025) i com a coreògraf de “Royal Guys”. Ha creat el projecte “Cypheroom” i ha col·laborat com a ballarí per al videojoc ‘Escuadrón suicida’. Guanyador de múltiples competicions de Breaking i All Styles (2018-2025).

Silvia Sahuquillo està especialitzada en Locking i House Dance, amb formació en Hip Hop, Waacking, Afro, Lindy Hop i Tap Dance en ciutats com València, Madrid, Barcelona, Seül, Nova York, Amsterdam, París i Tolosa. Ha rebut formació en cant i interpretació, a més de cursos de clown i slapstick. Va participar en la peça “Fandango Reloaded” (2024) i en “Aforismats” (2022). Ha treballat en teatre físic i clown, destacant en “Pre-Fabricats” (2024) i “Història d’una Escala” (2021-2025). A més, va treballar com a mediadora en “Tornant a les Arrels” (2024) i com a organitzadora d’esdeveniments de danses urbanes i folklore.

Enxhi Sinjari s’ha especialitzat en Waacking i New Style Hustle, amb formació en Hip Hop, Breaking, Vogue, Soul Dance i balls llatins. Va interpretar en “Murmuration” de Sadek Waff en el Festival 10 Sentits (2024) i va ser coreògrafa en esdeveniments com Salon du Mariage a Tarbes, França (2024-2025). És organitzadora del Valencia Waacks Festival (2022-2025) i Valencia City Cypher (2023-2025). Va treballar com a mediadora en “Tornant a les Arrels” (2024) i va participar en campanyes de sensibilització com “Donar veu a les xiquetes i xiquets de Manises” (2023).

Un espectacle que celebra a la Sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló la diversitat i l’evolució de les danses urbanes i contemporànies.