Pilar Dolz: “Ritorno”

Del 5 d’octubre al 26 de novembre de 2023

 

La Fundació Caixa Castelló està en l’origen d’aquesta exposició a Pilar Dolz. Després de Present continu, la retrospectiva que, del 2 d’abril al 10 de juny de 2015, va presentar la trajectòria de quaranta anys de la galeria Cànem de Castelló a la Sala Sant Miquel de la capital de la Plana, arriba el moment de retre homenatge als seus cinquanta anys de treball creatiu com a gravadora indispensable a Castelló.

La Fundació Caixa Castelló reforça amb aquesta exposició la seua vocació europeista, feta realitat gràcies a haver pogut catalitzar la col·laboració amb la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Castelló. Tot això gràcies a l’Ambaixada d’Espanya a Itàlia, a través de la seua Conselleria de cultura i ciència, que es materialitza en la mostra de la Casa natal de Rafael en Urbino – Bottega di Giovanni Santi, amb el suport de Galleria Nazionale delle Marche del Palazzo Ducale di Urbino, com a continuació de l’exposició celebrada en l’Acadèmia de Belles arts de Sofia, al setembre de 2023, gràcies a l’Institut Cervantes de Sofia a Bulgària amb motiu de la Presidència Espanyola del Consell de la Unió Europea.

L’exposició ha sigut comissariada pel Doctor Luigi Bravi, president de la Accademia Raffaello di Urbino i el Doctor Alfredo Llopico, tècnic de cultura de la Fundació Caixa Castelló.

  • 110 pàgines
  • 978-84-125804-9-5