Cicle Cuencuentahucha d’espectacles de teatre i titelles per a públic familiar

 

Periferia Teatro: “Nube Nube” 

 

Sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló. Divendres, 20 de gener, 18.30 hores

Entrada lliure i gratuïta. Confirmació prèvia d’assitència en cultura@fundacioncajacastellon.es

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

 

“Nube nube” és un espectacle de teatre amb actrius i marionetes que presenta un joc poètic sobre la idea de l’amor romàntic que se’ns transmet des de la més tendra infància. L’espectacle està inspirat en el conte de “La Sireneta”. En “Núvol Núvol” es produeix una revisió, des de l’humor i l’amor, del que som capaços de fer per a voler i que ens vulguin.

L’espectacle està dirigit a públic familiar i escolar a partir de 4 anys i té una durada de 50 minuts.

Produït amb l’ajuda del Teatre Circo de Múrcia, Institut de les Indústries Culturals de Múrcia/ICA i Centre internacional de la marioneta de Tolosa/TOPIC. Ha estat “Premi Drac D’Or al millor espectacle infantil/familiar, de la Fira titelles de Lleida 2021”, “Premi jurat Infantil millor espectacle 33 Festitíteres Alacant 2020” i “Premi millor espectacle de titelles i objectes FETEN 2020”.

Periferia Teatro es dedica professionalment des de l’any 1989 al teatre de titelles. Ha creat i contat històries amb titelles, comprovant que aquest art teatral continua més viu que mai. La companyia es dedica activament a l’estudi i recerca de la marioneta, buscant noves formes de comunicació en cada nou espectacle.

En aquests últims anys la companyia Perifèria Teatre ha tingut la gran sort de poder mostrar els seus últims espectacles, «Pingüin», «Pocosueño», «Guyi-Guyi», «Petjades», «Vuelapluma» i «Núvol Núvol» per gairebé tota Espanya i diversos països del món. Així, han traduït els seus espectacles al català, anglès i francès, a més d’actuar a Mèxic, l’Índia, el Japó, els Estats Units, Colòmbia, Bèlgica, Xile, França i Taiwan.