Cicle “Els imprescindibles de San Miguel” en La Llum de la Memòria

Jesús de Vicente Quartet: “La Llum de la memòria”

Dijous, 13 de juny, Sala San Miguel (carrer d’Enmig, 17. Castelló), 20:30 hores

INVITACIONS ESGOTADES

Entrada lliure fins a completar aforament per a 160 espectadors a través d’invitació gratuïta (màxim 2 per persona, indicant nom, correu electrònic i telèfon de contacte), a recollir a partir de l’1 de juny.

  • En el telèfon 964 232 551 (de dilluns a divendres, de 8.15 a 14.45 hores)
  • A través del correu electrònic programacion@fundacioncajacastellon.es
  • A la Casa Abadia (Plaza de l’Herba, s/núm., 2n. Castelló, de dilluns a divendres, de 8.15 a 14.45 hores)

Els castellonencs Jesús de Vicente, Mercedes García “la Meligrana”, Jordi Blasco “el Xori” i Mioara Ahicart formen part d’una de les formacions emergents de la música flamenca més creativa i oberta del panorama castellonenc. En la Fundació Caixa Castelló interpretaran, amb guitarra, calaix i veus, un repertori musical que partint del flamenc més pur busca arribar al flamenc més contemporani. Per a això han preparat un compendi de cantes flamencs on mostren la puresa, l’experimentació i la permanent renovació d’aquest llenguatge.

‘Jesús de Vicente Quartet’ ens demostra en el concert de flamenc-fusió per a la Fundació Caixa Castelló com fusiona amb naturalitat la música contemporània i l’essència flamenca, elements que defineixen la personalitat de la formació castellonenca. Per a això presenten a la Sala San Miguel un trajecte musical des del purisme i l’ortodòxia a la innovació flamenca amb l’objectiu de posar en valor la vitalitat del flamenc com a art d’acumulació, una música que mai ha deixat de créixer i que ens demostren que la seua essència no és una altra més que emocionar. Perquè les tradicions mai romanen intactes i així podrem descobrir per què el flamenc és una manifestació artística que és de per si mateix fusió de cultures, estètiques i músiques.