Fundació Caixa Castelló signa un conveni amb l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) per a l’ús d’un local a Almassora

 

Juan Antonio Llopis Nicolau, president de Fundació Caixa Castelló i Carlos Camahort Carmona, president de la Junta Provincial de Castelló de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), han signat un conveni a la Casa Abadia de Castelló. Gràcies a aquest acord la delegació de l’Associació Espanyola contra el Càncer a Almassora podrà desenvolupar les activitats afins al projecte en l’espai del qual és titular la Fundació Caixa Castelló a Almassora. Es tracta d’un local de 200 metres quadrats situat al Carrer Sant Pasqual, número 1 d’Almassora que serà utilitzat per l’Associació Espanyola contra el Càncer per un període de cinc anys renovables.

D’aquesta manera l’Associació Espanyola Contra el Càncer utilitzarà aquest espai per a continuar la seva labor de prevenció del càncer, per a informar i conscienciar sobre els factors de risc del càncer, oferint suport a les necessitats dels malalts de càncer i els seus familiars i potenciant la recerca contra el càncer.