Convocatòria 2021 per a la realització de projectes Acció Social de Fundació Caixa Castelló i Bankia

 

Fundació Caixa Castelló i Bankia han signat per sisé any consecutiu un conveni de col·laboració entre les dues entitats amb l’objectiu de recolzar econòmicament la posada en marxa al llarg d’aquest any de diverses accions conjuntes entre les quals destaca la ‘Convocatoria d’Acció Social 2021’.

 

LLOC, TERMINI I FORMA DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 4 de març i finalitza el 25 de març de 2021 a les 23.59 hores. La sol·licitud s’haurà de presentar exclusivament a través de les pàgines web: https://www.fundacioncajacastellon.es/  o https://enaccion.bankia.com/convocatorias.

El primer pas per a totes les entitats sol·licitants serà la inscripció en l’edició de 2021 de la convocatòria. No s’acceptaran sol·licituds que no estiguen degudament emplenades, presentades per una altra via o que es presenten fóra de termini.

Els dubtes i resolució d’incidències es podran gestionar a través del correu electrònic contacto@rscbankia.com.

Per a més informació, descarregar ací les Bases_Convocatoria_CASTELLON_2021.

A més de les bases, s’adjunta l’enllaç on és necessari que les ONG, també les que van participar en anys anteriors, es donen d’alta per a participar en aquesta convocatòria: https://www.rscbankia.com/entidades/es/cargarAplicacionPreregistroOng.do?idEdicion=117