Cicle Cuencuentahucha d’espectacles teatrals per a públic familiar

CocinandoDansa: «Trànsit»

Divendres, 10 de desembre, 18.30 hores. Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló (d’Enmig, 17. Castelló).

Entrada gratuïta. Ús obligatori de màscara i compliment de protocols de seguretat en sala

 

“Trànsit” és l’última producció de CocinandoDanza per a públic infantil i familiar amb la qual es busca conscienciar sobre l’educació viària i la necessitat d’usar transports sostenibles a través de la dansa i l’audiovisual. I és que saber circular i fer-ho d’una forma respectuosa i sostenible avui dia és imprescindible.

“Trànsit” compta la història de Marga, una nena que desitja convertir-se en una guàrdia de trànsit exemplar. Amb l’ajuda dels seus amics ens ensenyarà tot el que necessitem saber per a circular amb seguretat i fer-ho a més d’una manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Acompanyant-la descobrirem com els passos de vianants, els semàfors i tot tipus de senyals poden convertir-se en una autèntica dansa de color, una poesia de formes i diversió sense fi.

Aquest espectacle ha comptat amb el suport del IVC Arts Escèniques dins del programa d’Ajudes a Producció 2020 i la col·laboració de la Policia Tutor de l’Ajuntament de Coslada.

CocinandoDanza és una companyia del municipi de Picanya (València) des de 2016. CocinandoDanza desenvolupa un projecte artístic-pedagògic creat per Henar Fuentetaja i Miguel Tornero la missió del qual és la difusió i promoció de la dansa en la nostra societat amb especial atenció a públics diversos i poblacions que no siguin focus principals de producció cultural. La seva activitat pedagògica abasta des de tallers i docència en centres educatius fins a activitats de formació del professorat i els seus espectacles es caracteritzen per la seva visió humanista i inspiració literària, participant regularment en diferents circuits, festivals nacionals i internacionals.