Bankia i la Fundació Caixa Castelló convoquen ajudes per 100.000 euros per a projectes d’acció social

 

  • La ‘Convocatòria d’ajudes d’Acció Social 2019’ està dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes socials orientats a fomentar l’ocupació i millorar la qualitat de vida de majors, persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social a la província.
  • Les sol·licituds, per un import màxim de fins a 8.000 euros, poden presentar-se des d’aquest divendres fins al 29 de març
  • Les bases de la convocatòria poden consultar-se en la web de Bankia en acción i Fundació Caixa Castelló
  • Bankia i la Fundació Caixa Castelló han subscrit un acord anual pel qual l’entitat financera dóna suport amb 65.000 euros les accions socials i mediambientals de la Fundació

 

Castelló, 01/03/2019. Bankia i la Fundació Caixa Castelló han posat en marxa per cinqué any consecutiu la ‘Convocatòria d’ajudes 2019 d’Acció Social el programa d’ajudes ‘Acció Social 2019’, dotat amb 100.000 euros, per a donar suport a projectes socials a la província, amb especial rellevància als quals fomenten l’ocupació.

La convocatòria d’ajudes de Fundació Caixa Castelló i Bankia va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seua activitat a la província i els projectes de la qual estan centrats a la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural o la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social.

La convocatòria donarà suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de la pàgina web de la Fundació Caixa Castelló i de la web de Bankia en acción on presentaran la seua sol·licitud de forma online. El termini de presentació de projectes s’obri aquest divendres dia 1 i acaba el 29 de març.

Les entitats i els projectes seleccionats en la ‘Convocatòria d’Acció Social 2019’ es coneixeran el mes de juny.

En l’edició del passat any es van donar suport 39 projectes que han beneficiat a més de 6.917 persones en situació de vulnerabilitat.

 

Signatura del conveni anual

Aquesta convocatòria és la principal iniciativa dins de l’acord anual que aquest divendres han subscrit el president de la Fundació Caixa Castelló, José Quereda; el director de zona Castelló Sud de Bankia, Vicente Miralles; i la coordinadora de la Direcció general de Comunicació a la Comunitat Valenciana de Bankia, Isabel Rubio.

Bankia dóna suport enguany amb 65.000 euros a la Fundació Caixa Castelló amb l’objectiu de recolzar programes d’associacions i fundacions amb finalitats socials que es desenvolupen a la província i que es gestionaran de manera conjunta per totes dues entitats.

El director de zona Castelló Sud de Bankia ha subratllat que “amb la signatura d’aquest conveni, Bankia manté el seu compromís amb Castelló i canalitza part de les seues línies de responsabilitat social a través de la Fundació Caixa Castelló”. “Amb aquest acord donem continuïtat al nostre objectiu d’acostar la nostra acció social per a posar en marxa projectes locals que milloren el dia a dia dels ciutadans a la província”, ha apuntat Miralles.

El president de la Fundació Caixa Castelló, per part seua, ha assegurat que “aquest és el resultat de l’enteniment de dues institucions com a Fundació Caixa Castelló i Bankia que porten ja cinc anys col·laborant en l’organització d’aquest programa que permet recolzar diferents projectes de caràcter social i assistencial”.