Bankia dona suport amb 90.000 euros a Fundació Caixa Castelló per a promoure programes socials i mediambientals

 

  • El conveni, l’aportació del qual s’incrementa enguany un 12,5%, contempla la posada en marxa de la ‘Convocatòria d’Acció Social 2021’ i de la ‘II Convocatòria de Medi ambient i Desenvolupament Sostenible’, a més del suport a la realització d’activitats socioculturals
  • En l’acte de signatura han participat el president de Fundació Caixa Castelló, Juan Antonio Llopis i el gerent, Leopoldo Monfort; i per part de Bankia, el director de zona Castelló Sud, Vicente Miralles; la directora de zona Castelló Nord, Cielo Falcó, i la coordinadora de la Direcció de Comunicació i Relacions Externes de Bankia a la Comunitat Valenciana i Múrcia, Isabel Rubio.

 

Castelló, 24/02/2021. Bankia dona suport enguany a la Fundació Caixa Castelló amb 90.000 euros, un 12,5% més que l’any passat, amb l’objectiu de dur a terme programes socioculturals i mediambientals desenvolupats a la província de Castelló que es gestionaran de manera conjunta per totes dues entitats.

En l’acte de renovació de l’acord, celebrat a la Casa Abadia, seu administrativa de Fundació Caixa Castelló, han participat el president de Fundació Caixa Castelló, Juan Antonio Llopis, i el gerent, Leopoldo Monfort; i per part de Bankia, el director de zona Castelló Sud, Vicente Miralles; la directora de zona Castelló Nord, Cel Falcó, i la coordinadora de la Direcció de Comunicació i Relacions Externes de Bankia a la Comunitat Valenciana i Múrcia, Isabel Rubio.

El conveni signat contempla la posada en marxa al llarg d’aquest any de diverses accions conjuntes entre les quals destaca la ‘Convocatòria d’Acció Social 2021’ que, per seté any consecutiu, recolzarà econòmicament projectes d’associacions de la província amb finalitats socials. A més, Bankia i Fundació Caixa Castelló impulsaran la ‘II Convocatòria de Medi ambient i Desenvolupament Sostenible’, que donarà suport a projectes relacionats amb reptes mediambientals i la conservació de la naturalesa a Castelló i que enguany s’incrementa en 10.000 euros, així com activitats socioculturals.

El director de zona Castelló Sud de Bankia ha subratllat que “un any més volem continuar contribuint, al costat de Fundació Caixa Castelló, al desenvolupament econòmic, social i mediambiental d’una província tan important per a nosaltres com és Castelló, un territori que està en el nostre ADN”.

En la mateixa línia, la directora de zona Castelló Nord de Bankia ha posat en valor que “en un context tan complex com l’actual, és més necessari que mai estar al costat d’aquelles entitats que treballen amb els qui més el necessiten i assegurar la continuïtat dels programes posats en marxa de la mà de la millor companyia, Fundació Caixa Castelló”, ha destacat Falcó.

Per part seua, el president de Fundació Caixa Castelló ha destacat “la importància d’aquest suport, per seté any consecutiu, amb Bankia per l’esforç que fan amb aquesta col·laboració que permet recolzar a les associacions que treballen a la nostra província”.

Bankia

Bankia consolida el seu compromís amb la societat a través de cinc línies prioritàries d’acció social: ocupació i formació, habitatge, desenvolupament local i rural, discapacitat i medi ambient. L’entitat financera centra la seua inversió social en aquestes àrees i manté el seu compromís amb la societat a través de la implicació de tota la seua estructura i els seus professionals. La política de Gestió Responsable es caracteritza per ser capil·lar i pròxima en relacionar l’activitat social del banc amb la consecució d’objectius de l’entitat. Així, Bankia contribueix de manera prioritària amb cinc dels 17 ODS, Acció pel Clima (ODS 13), Treball Decent i Creixement Econòmic (ODS 8), Educació de Qualitat (ODS 4), Ciutats i Comunitats Sostenibles (ODS 11) i el ODS 17, transversal a tots ells, Aliances per a aconseguir els Objectius.

Fundació Caixa Castelló

La missió de Fundació Caixa Castelló és dur a terme i promoure tot tipus d’activitats d’interés general i particular, les d’investigació, ensenyament, cultura, medi ambient, sanitat, assistència social, així com qualssevol altres que responguen a les necessitats sentides per la societat. La consecució d’aquests fins s’aconsegueix a través de la realització de diverses activitats, amb gestió pròpia en centres propis o col·laborant al sosteniment de les activitats realitzades en centres que no són de la seua titularitat.