Colonia Sedia en Benassal de la Fundació Caixa Castelló

Estiu 2020

INICI PREINSCRIPCIÓ: 12 DE MAIG, a les 8.00 h. fins a cobrir el nombre de places.

 • Només es realitzarà la preinscripció, als efectes de reserva de plaça. No s’admetrà cap pagament fins que l’admissió siga confirmada.
 • Només inscripcions individuals, excepte germans.
 • IMPORTANT PER COVID 19:
 1. Les colònies només es realitzaran si les indicacions de les autoritats sanitàries ho permeten i en les condicions que determinen.
 2. NOU CALENDARI DE DATES DELS TORNS I POSSIBLE LIMITACIÓ D’AFORAMENT. En previsió, només es confirmaran el 50% de les places quedant la resta en llista d’espera en tant es coneguen les dites condicions.
 3. S’haurà de complir per part dels inscrits tota la normativa que indiquen les autoritats sanitàries, com ara: mesures d’higiene, seguiment de protocol específic, o qualsevol altra que siga requerida i de les que s’informarà en el seu degut moment.
 4. Qualsevol torn de colònia podrà ser modificat o suspès si sorgira qualsevol anomalia que poguera afectar la salut o seguretat dels menors, i en este cas es reintegraria l’import de la colònia que haguera sigut abonat, en la part proporcional no disfrutada.

 

Situada a Benassal, en l’Alt Maestrat, la Colonia Seidia és un dels equipaments amb major experiència dins de l’àmbit de l’oci i l’educació ambiental per a xiquetes i xiquets, i jóvens. La seua ubicació privilegiada, junt al P. N. M. El Rivet, i la idoneïtat de les seues instal·lacions, amb grans espais, la fan òptima per a desenvolupar activitats en la natura.

Objectius

Aproximar els participants al medi rural, mitjançant activitats lúdiques i participatives que fomenten la creativitat i potencien la seua autonomia, la convivència i el progrés personal. Per a això es realitzaran diferents dinàmiques: jocs tradicionals i cooperatius, tallers creatius i mediambientals, excursions per l’entorn i vetllades.

 

INSCRIPCIÓ:

Des de les 8.00 h del dia 12 de maig, fins a cobrir les places.

Enviar formulari de la web: http://castellon-en-ruta-cultural.es/ o correu electrònic a: medioambiente@fundacioncajacastellon.es, indicant nom del nen/a, data de naixement, torn per al qual sol·licita plaça i telèfon de contacte dels familiars.

 • 1r torn: Del 10 al 17 de juliol, per a participants nascuts de 2008 a 2012.
 • Mini-colònia, del 10 a 12 de juliol,  per a nascuts de 2011 a 2013.
 • 2n torn: Del 22 al 29 de juliol, per a participants nascuts del 2007 al 2010
 • 3er torn: De l’1 al 8 d’agost, dos grups d’edat amb activitats diferenciades, per a participants de 8 a 12 anys, i de 13 a 16 anys.

NOMÉS S’ADMETRAN INSCRIPCIONS INDIVIDUALS, EXCEPTE GERMANS.

Una vegada comunicada l’admissió, es confirmarà la plaça al fer l’ingrès de l’import total en el compte de la Fundació Caixa Castelló: ES16 2038 9939 99 6000419069

Renúncies i devolucions

La renúncia a la plaça els 30 dies anteriors al torn, només donarà dret a la devolució del 25% de l’import, excepte per malaltia del menor o una altra causa que puga justificar-se.

No hi haurà dret a devolució si es renuncia dins dels 7 dies previs al començament del torn, o una vegada iniciat, per voluntat pròpia dels xiquets o dels seus familiars.